Att leda projekt

Att leda projekt - Lars-Göran Skårbratt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Göran Skårbratt
DIMENSIONERA
4,43 MB
FILNAMN
Att leda projekt.pdf
ISBN
4859491518455

BESKRIVNING

Praktiska ledartips.Författaren Lars-Göran Skårbratt beskriver på ett enkelt och personligt vis sina lärdomar och erfarenheter som projektledare. Du får konkreta tips som kan hjälpa dig att bli en bättre ledare, till exempel vad som skiljer i ledarskap mellan projektets olika faser. Lars-Göran Skårbratt är certifierad projektledare enligt IPMA, C-nivå, och har mångårig erfarenhet av arbete i projekt i offentlig förvaltning och inom näringslivet. Han är konsult med inriktning mot projektledning, coachning och utbildning av projektledare. 1998 startade Lars-Göran Skårbratt företaget ITOP Konsult AB. "Att leda projekt" är Lars-Göran Skårbratts andra bok. Den första, "Att driva projekt", som kom 2009, nominerades till Årets Projektledarbok 2009 av Svenskt Projektforum.

Här hittar du guider om verksamhetsutveckling, från hur du gör utveckling till en del av ditt ledarskap, till att sätta mål och verksamhetsstrategier. Att leda agila projekt. Det finns olika projektmetoder som ersätter de gamla traditionella arbetssätten.

26 900:-exkl moms. Leda komplexa projekt. Denna femdagarskurs erbjuder dig en ge dig en genomgång av ämnet projektledning.

RELATERADE BÖKOR