Projektboken : metod och styrning för lyckade projekt

Projektboken : metod och styrning för lyckade projekt - Anders Marttala, Åke Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Marttala, Åke Karlsson
DIMENSIONERA
12,96 MB
FILNAMN
Projektboken : metod och styrning för lyckade projekt.pdf
ISBN
6849872832291

BESKRIVNING

Kunskap om projektmetodik och projektledning blir alltmer efterfrågad i arbetslivet. Det beror bl.a. på att nya organisationsformer kräver ett mer projektorienterat arbetssätt och att projektet som arbetsform är ett bra sätt för problemlösning.Projektboken – metod och styrning för lyckade projekt är en utmärkt hjälp för företag och organisationer som bedriver projektarbete i någon form. Metoden kombinerar problemlösning med en väl testad projektmetodik som ger struktur åt projektförloppets olika faser. Med hjälp av de fem faserna kan man metodiskt och systematiskt driva ett projekt från början till slut. En fördel med metoden är att beslut om det fortsatta projektarbetet kan fattas successivt under arbetets gång.Men det krävs mer än en bra metod för att lyckas med projekt. Projekt ”befolkas av människor” och därför finns ett avsnitt om faktorer som påverkar grupprocessen, t.ex. gruppsammansättning, ledarskap och konflikthantering. Ett antal ”verktyg” ger konkreta råd och tips som man har nytta av genom hela projektförloppet.Boken vänder sig till alla som på något sätt berörs av projektarbete, från projektledare och projektmedlemmar till ledningsgrupp, deltagare i styrgrupper och beställare av projekt.

Lund: Studentlitteratur, 92-110 (18 s.) ... Hållbar tillväxt för företag och destinationer.

Vad är ett projekt? -- Projektets faser -- Fas 1 - Utforska -- Fas 2 - Välja väg ... Projektboken : metod och styrning för lyckade projekt av Anders Marttala, Åke Karlsson Häftad , Svenska, 2011-03-10 Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom projektledning Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR