Lagsamling i associationsrätt och kapitalmarknadsrätt

Lagsamling i associationsrätt och kapitalmarknadsrätt Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,23 MB
FILNAMN
Lagsamling i associationsrätt och kapitalmarknadsrätt.pdf
ISBN
2140386200920

BESKRIVNING

På de associations- och kapitalmarknadsrättsliga områdena finns numera en stor mängd specialförfattningar som inte återfinns i de traditionella lagböckerna. Det finns också en stor mängd andra normer, till exempel börsernas regelverk och takeover-regler eller EU-rättslig lagstiftning, som är minst lika viktiga som de svenska författningarna. Inte heller i de speciella publikationer som ges ut av till exempel FAR finns alla lagar, regler och självregleringsinstrument samlade i en bok. För den som arbetar med, eller studerar, associationsrätt eller kapitalmarknadsrätt är det naturligtvis nödvändigt att ha dessa normer lätt tillgängliga. Denna lagtextsamling – som innehåller ett urval av den viktigaste lagstiftningen och självregleringen – vill fylla ett sådant behov.

Övningar i skatterätt (NB: NEW EDITION FROM MARCH!) 260 kr Hiort af Ornäs Leijon & Kristoffersson, 24th edition. Lagböcker på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 955 304 rabatterade produkter. Fynda Lagböcker billigt här! Skattelagstiftning 2015:1 (regelsamling) Lagsamling i associationsrätt och kapitalmarknadsrätt Stattin Allmänt Korling, Fredric; Zamboni, Mauro Juridisk metodlära Pris: Säljes som ett paket för 2650 (nypris 4231) Begagnad kurslitteratur för dina studier! Handla online eller i någon av våra 10 butiker.

Torgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström & Laila Zackariasson . Läs mer Lagsamling i associationsrätt och kapitalmarknadsrätt / redaktör: Daniel Stattin.

RELATERADE BÖKOR