Bäst i världen : en enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete

Bäst i världen : en enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete - Joakim Ahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joakim Ahlström
DIMENSIONERA
8,30 MB
FILNAMN
Bäst i världen : en enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete.pdf
ISBN
1941393299180

BESKRIVNING

I Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktikfall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världsklass. Du får praktiska tips om metoder, verktyg och ledarskap för att etablera, befästa och ständigt bygga vidare ert förbättringsarbete. Joakim Ahlström beskriver på ett enkelt och inspirerande sätt vad du och dina medarbetare kan göra för att uppnå ett förbättringsarbete i världsklass. Joakim hämtar tips och konkreta exempel från den enskilde medarbetarens vardag såväl som från välkända experter inom förbättringsarbete och ledarskap. Detta är en bok som kan - och kanske bör - läsas av alla, från golvet till styrelserummen.

En enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete. Enkla arbetssätt som du snabbt kan anpassa till din egen verksamhet.

Köp Bäst i världen : en enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete av Joakim Ahlström på Bokus.com. En enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete BÄST I VÄRLDEN JOAKIM AHLSTRÖM I Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktik-fall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världs-klass. Du får praktiska tips om metoder, verktyg och ledar-skap för att etablera, befästa och ständigt bygga vidare på I Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktikfall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världsklass.

RELATERADE BÖKOR