Leda i förändring : full fart framåt

Leda i förändring : full fart framåt - Kenth Åkerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenth Åkerman
DIMENSIONERA
3,70 MB
FILNAMN
Leda i förändring : full fart framåt.pdf
ISBN
1348775889195

BESKRIVNING

10 TIPS Leda i förändring: Full fart framåt.Förändring får inte bli ett självändamål. Nya chefer har ibland mani på att göra organisationsförändringar för att visa att det sitter någon ny vid rodret. Vilket inte sällan resulterar i frustration och frågan: varför? Förändring får aldrig bli ett mål i sig. Saker som fungerar bra ska bevaras. Människor är gärna med på förändring om och när man vet varför. Ju klarare mål, desto högre motivation.Ledarens roll blir då att själv stå för förändring och förnyelse, som förebild själv vara förändringsbenägen. Att kunna leda i förändring som leder till förändring är idag en kompetens varje ledare behöver ha. En framsynt ledare skapar trygghet i laget, samtidigt som han eller hon visar på riktningen och inspirerar verksamheten att nå visionen. Förmågan att engagera, visionera och slutligen genomföra förändringen blir de tre kärnkompetenser som sätts på prov.10 TIPS är en serie häften i fickformat som vill inspirera dig och få dig att reflektera. För att utveckla dig själv, din service, ditt ledarskap och den verksamhet du företräder.Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach.

... - Investeringen är ett viktigt led i att reducera ställtiderna i produktionen, ... Tack för i år - full fart framåt mot 2020.

Vilket inte sällan resulterar i frustration och frågan: varför? Förändring får aldrig bli ett mål i sig. Saker som fungerar bra ska bevaras.

RELATERADE BÖKOR