Konsumenträtt

Konsumenträtt - Lennart Grobgeld, Anders Norin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Grobgeld, Anders Norin
DIMENSIONERA
7,56 MB
FILNAMN
Konsumenträtt.pdf
ISBN
9200180334649

BESKRIVNING

Det finns en rad olika lagar av stort intresse för konsumenterna. Boken ger en lättillgänglig redogörelse för hela det konsumenträttsliga området. Den förutsätter inte några förkunskaper och vänder sig till läsare som personer inom massmedier, handel och förvaltning med uppgift att föra information om konsumentens rättigheter vidare, som kommunala konsumentvägledare. Men den är också av intresse för konsumenter som vill lära sig vad som gäller vid exempelvis köp av kapitalvaror eller vid hantverkstjänster. Boken har också kommit att användas som läromedel på högskolenivå.I den nya upplagan redogör författaren bl.a. för den nya konsumentkreditlagen, nya regler om betalningsansvar vid obehörig användning av kontokort och liknande betalningsmedel, lagen om konsumentskydd vid finansiell rådgivning till konsumenter, flygpassagerares rättigheter och ellagens konusmentskyddsregler.

Därför är det bra att själv kunna sina rättigheter som konsument. Då kan du stå på dig ... Konsumentköplagen gäller när ett företag säljer varor till dig.

Men ibland uppstår fel och skador kan inträffa. Är Göteborg Energi ansvariga vill vi naturligtvis ersätta dig för din skada. Konsumenträtt Vi vill att du ska vara nöjd med att vara kund hos Jämtkraft.

RELATERADE BÖKOR