Kyrkoordning med kommentarer (2018)

Kyrkoordning med kommentarer (2018) - Gunnar Edqvist, Maria Lundqvist Norling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Edqvist, Maria Lundqvist Norling
DIMENSIONERA
8,41 MB
FILNAMN
Kyrkoordning med kommentarer (2018).pdf
ISBN
4135951087006

BESKRIVNING

I boken Kyrkoordning för Svenska kyrkan 2018 med kommentarer och angränsande lagstiftning finns kommentarer till varje enskild bestämmelse i kyrkoordningen i dess lydelse efter 2017 års kyrkomöte. Här redovisas bestämmelsernas närmare innebörd, förarbeten och praxis. Även de lagar kommenteras som tillkom när kyrka-statrelationerna ändrades år 2000 och som är av betydelse inte enbart för Svenska kyrkan utan även för andra trossamfund.Boken är ett viktigt och angeläget arbetsredskap för kyrkoherdar, kanslichefer, kamrerer, ledamöter i kyrkoråd och församlingsråd och andra som behöver tolka och tillämpa kyrkoordningen i sitt arbete eller i sitt uppdrag som förtroendevalda.

Liknande produkter. För Troende Vald 205,00 kr; Kyrkoherde och kvinna : 25 kvinnor om ledarskap - Bokrea I boken Kyrkoordning för Svenska kyrkan 2018 med kommentarer och angränsande lagstiftning finns kommenterar till varje enskild bestämmelse i kyrkoordningen i dess lydelse efter 2017 års kyrkomöte.

Här redovisas bestämmelsernas närmare innebörd, förarbeten och praxis. Även de lagar kommenteras so... Kyrkoordningen är Svenska kyrkans eget regelverk.

RELATERADE BÖKOR