Generationsskiften och blandade fång : en praktisk handledning

Generationsskiften och blandade fång : en praktisk handledning - Peter Nilsson, Urban Rydin, Christer Silfverberg, Maria Rommerud, Olle Stenman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Nilsson, Urban Rydin, Christer Silfverberg, Maria Rommerud, Olle Stenman
DIMENSIONERA
10,64 MB
FILNAMN
Generationsskiften och blandade fång : en praktisk handledning.pdf
ISBN
5643110579782

BESKRIVNING

Sällan har det varit så mycket tal om generationsskiften som det är idag. Antalet generationsskiften torde inte minska och antalet frågeställningar i samband med generationsskifte har inte blivit färre.Denna bok vänder sig till varje jurist, revisor, redovisningskonsult eller annanrådgivare som arbetar med skilda generationsskiftesfrågor. Boken vänder sig också till alla dem som planerar andra överlåtelser genom blandade fång, vare sig det gäller en rörelse, större villa, lantbruk, hyresfastighet eller någon annan form av egendom. Boken beskriver utförligt det skatterättsliga regelverket med tillhörande praxis. Även relevanta delar av familjerätten tas upp.Med hjälp av ett flertal överskådligt redovisade exempel utreds problem och möjligheter med att genomföra ett generationsskifte.Denna upplaga har väsentligt omarbetats och utvidgats med hänsyn till de många förändringar som genomförts i inkomstskattesystemet sedan bokens tredje upplaga. Det har genomförts många viktiga ändringar främst inom företagsbeskattningen. Framför allt gäller det möjligheten för enskilda näringsidkare att i samband med benefika överlåtelser överföra sparad räntefördelning och olika fonderingar. Vidare har i bolagssfären införts skattefrihet vid avyttring av näringsbetingade andelar. Även 3:12-reglerna har ändrats vid ett flertal tillfällen sedan 1999. Härutöver har tillkommit ett mycket stort antal rättsfall som berör det aktuella rättsområdet.

Skickas senast imorgon. Köp boken Generationsskiften och blandade fång : en praktisk handledning av Peter Nilsson, Urban Rydin, Christer Silfverberg, Maria Rommerud, Olle Stenman (ISBN 9789139017066) hos Adlibris.

; 25 cm (Skattebiblioteket) Omslag: "Norstedts juridik" Tidigare utgåva av Magnus Karlsson, Christer Silfverberg och Olle Stenman Det är alltid tid för en bok. Home; Barnböcker; Deckare & kriminalromaner; Faktaböcker; Skönlitteratur Generationsskiften och blandade fång en prakti ...

RELATERADE BÖKOR