Leda som värd : Tio nycklar till framgång med värdskap

Leda som värd : Tio nycklar till framgång med värdskap - Jan Gunnarsson, Olle Blohm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Gunnarsson, Olle Blohm
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Leda som värd : Tio nycklar till framgång med värdskap.pdf
ISBN
4740065810159

BESKRIVNING

Leda som värd är den naturliga uppföljaren för alla oss som älskade Det goda värdskapet. Alla vi som fastnade för tanken att det är med värdskap vi vill möta varandra, oavsett om vi är gäster eller medarbetare, patienter eller kollegor.Leda som värd riktar in sig på frågan: Hur får man till det? Om jag vill att värdskap ska spira på jobbet, vad gör jag som ansvarig? Hur ser jag till att få fram känslan och hur kan vi hålla den vid liv? Jan Gunnarsson och Olle Blohm har återigen skrivit en bok med mycket skratt och värme. Sedan utgivningen av Det goda värdskapet har de mött hundratusentals människor. Jan Gunnarsson är idag en internationellt efterfrågad föreläsare och tankarna om värdskap fortsätter att sprida sig över världen.

Fysiska processkort 299 kr Köps av kursledaren Läs också hans böcker Leda som värd - tio nycklar till framgång med värdskap eller Konsten att vara turkos - att välkomna sig själv och andra. Med personlig erfarenheter och mycket humor inspirerar Jan till att ifrågasätta gamla invanda mönster och tänka nytt. Leda som värd Författarna ger oss tio nycklar till framgång med värdskap, framför allt om man är ledare i olika sammanhang.

Här presenteras tio nycklar till hur du skapar framgång med värdskap oavsett ... Tio nycklar till framgång med värdskap Jan Gunnarsson & Olle Blohm Boken finns även som e-bok. För beställning klicka på länken längst ner till Adlibris eller Bokus.

RELATERADE BÖKOR