Sälj dina böcker själv

Sälj dina böcker själv - Jonas Lennermo | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Lennermo
DIMENSIONERA
10,63 MB
FILNAMN
Sälj dina böcker själv.pdf
ISBN
1092506790993

BESKRIVNING

Lär känna dina läsare och sälj dina böcker själv.Under några år har vi fått berättat för oss att alla världens böcker kommer att säljas av en handfull jättar. Vi har sneglat mot aggressiva amerikaner och duckat för asiatisk högteknologi. Men det som vi uppfattat som en oundviklig utveckling är plötsligt på väg att utmanas. Inte i en tvekamp med andra megaföretag, utan av dess motsats: myriader av små butiker, noggrannt utplacerade och fyllda med en handfull böcker vardera, direkt riktade till några få utvalda läsare. För tänk om det inte är en butik som säljer 1 000 000 titlar som är framtiden. Utan 10 000 butiker, eller 100 000 butiker, eller 1 000 000 butiker som säljer 100, 10 eller 1 titel som är framtiden. Ett finmaskigt nät av butiker, helt anpassade efter läsarna, som kontrolleras av de som står bakom innehållet.Det vill säga du.

Campusbokhandelns koncept är lika enkelt som det är smart. Hos oss kan du köpa både ny och begagnad kurslitteratur i en och samma varukorg.

Men det som vi uppfattat som en oundviklig utveckling är plötsligt på väg att utmanas. Inte i en tvekamp med andra megaföretag, utan av ... Gör en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Pris: 9 kr.

RELATERADE BÖKOR