Naturligt lantbruk : en praktisk guide

Naturligt lantbruk : en praktisk guide - Pat Coleby | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pat Coleby
DIMENSIONERA
12,11 MB
FILNAMN
Naturligt lantbruk : en praktisk guide.pdf
ISBN
5751340437527

BESKRIVNING

Boken reder ut konsekvenserna av åratals användande av konstgödning och sprutning. Hon beskriver varje mineral och vitamins betydelse både i jorden och kroppen. Boken förklarar hur man förebygger dyrbara sjukdoms utbrott och hur man odlar utan konstgödning. Hon skriver om hur man återställer beten och åkrar, hur man förbättrar jordmån och ökar avkastningen.

Hon delar ut praktiska råd hur man förebygger olika hälsoproblem och sjukdomar. Lantbrukare som bedriver ekologiska lantbruk menar att i Sverige finns det inte idag brist på mat och andra värden än volumproduktion, ex. ekologisk hållbarhet och "naturligt sätt att producera på", borde vara viktigare; det finns också många konsumenter som stödjer den ideologin och är beredda att betala mer för att få ekologiska produkter på sina matbord. Köp billiga böcker om Lantbruk i Adlibris Bokhandel.

Drivkraften har ofta varit en stark övertygelse om nödvändigheten att skapa mer miljövänliga, djurvänliga och uthålliga al-ternativ till det konventionella lantbruket. De bakom-liggande tankegångarna för ekologiskt lantbruk är inte alltid särskilt välutvecklade.

RELATERADE BÖKOR