Bokföring & bokslut - Grundkurs

Bokföring & bokslut - Grundkurs - Sven Tullgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Tullgren
DIMENSIONERA
7,62 MB
FILNAMN
Bokföring & bokslut - Grundkurs.pdf
ISBN
4099837114001

BESKRIVNING

Bokföring & bokslut ger grundläggande kunskaper om bokföring och bokslut. Läromedlet kräver inga förkunskaper och är därför lämpligt för fristående grundkurser i bokföring. Det passar också mycket väl till bokföringsavsnittet i kurserna Företagsekonomi och Småföretagande.Läromedlet bygger på praktiska övningar, som ger färdigheter i bokföringstekniken, både manuellt och med dator.Övningarna är upplagda så att eleven kan arbeta i egen takt. De är också gjorda på ett sätt som ökar förståelsen för ekonomiska begrepp och för den ekonomiska rapporteringen.Övningarna är helt programoberoende - det går att använda valfritt bokföringsprogram.Fullständiga lösningar finns i ett lösningshäfte som ingår i läromedlet. Allt är således praktiskt samlat i en bok!

Inget dubbelarbete när din redovisningskonsult tar över för att göra bokslut och deklaration. Gratis kort kurs i bokföring med BAS-kontoplan i litet företag eller förening. Denna korta bokföringskurs är gratis.

Grundkurs i Visma Administration 1000/2000, enbart lager. 1 dag, 3225 kr.

RELATERADE BÖKOR