Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans

Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans - Kicki Westerberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kicki Westerberg
DIMENSIONERA
4,27 MB
FILNAMN
Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans.pdf
ISBN
1514048162726

BESKRIVNING

Är det du som styr ditt företag eller styr företaget dig? Och handen på hjärtat, går det som du vill och rimmar livet som företagare med ditt övriga liv? Eller har du inte kommit igång går du och drömmer om ett liv som företagare men saknar en tydlig plan? Med verktygslådan i den här boken får du hjälp att utvärdera dina idéer och ditt företag, ta reda på vad du verkligen brinner för och genom det hitta nya vägar till ditt drömföretag, stort som litet. Genom att ringa in vad som är viktigt för dig kan du designa ditt företag utifrån dina unika förutsättningar. Steg för steg lotsar Kicki Westerberg dig till en tydlig plan för ditt företag. Nyckeln till framgång är att förstå ditt system, dina mål och vad dina kunder behöver. Du börjar med att utvärdera nu-läget för att sedan testa vilka dina verkliga drivkrafter är. Du får lära dig hur du hittar en hållbar strategi och med målmotorn får du verktyg för att komma igång och hålla koll på att du hela tiden är på väg åt rätt håll. Du hittar även råd och tips inom områden som ekonomi och prissättning. KICKI WESTERBERG är revisorn som sadlade om till ekonomisk PT och affärsutvecklare. Hon blandar hårda och mjuka värden inom ekonomi på ett nytt sätt. Utrustad med verktyg från coaching, NLP och mental träning verkar Kicki idag över hela Sverige som föreläsare och rådgivare till både nystartade och etablerade företagare.

Köp Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design av Arvid Janson, Niklas Laninge på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Köp Bygg ditt drömföretag.

... ta reda på vad du verkligen brinner för och genom det hitta nya vägar till ditt drömföretag, ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom bygg Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR