Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt

Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt - Ulf Bokelund Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Bokelund Svensson
DIMENSIONERA
12,18 MB
FILNAMN
Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt.pdf
ISBN
8422095548740

BESKRIVNING

MOMS är en utförlig och praktisk momshandledning där alla momsregler förklaras på ett begripligt sätt.En större del av boken handlar om de speciella momsreglerna vid transaktioner med utlandet, både när det gäller varuhandel och köp/försäljning av tjänster.Boken innehåller även fördjupningskapitel om viktiga och speciella områden som fastigheter, kultur, bilar, idrott, verksamhetsöverlåtelser, förskott, utlägg och vidarefakturering samt vinstmarginalmoms.Den avslutande delen av boken består av en omfattande lexikondel där du snabbt och lätt hittar den information du söker.

Den här utgåvan av Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt / av Björn Lundén och Ulf Bokelund Svensson.

Köp boken Moms : praktisk handbok i mervärdesskatt hos oss! Pris: 539 kr. häftad, 2020.

RELATERADE BÖKOR