Eldsjälar och entreprenörer : 51 kvinnor i kooperativa företag ? porträtt och recept

Eldsjälar och entreprenörer : 51 kvinnor i kooperativa företag ? porträtt och recept - Catarina Lundström, Annica Nordin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catarina Lundström, Annica Nordin
DIMENSIONERA
3,46 MB
FILNAMN
Eldsjälar och entreprenörer : 51 kvinnor i kooperativa företag ? porträtt och recept.pdf
ISBN
7828721973733

BESKRIVNING

Detta är en bok om eldsjälar och entreprenörer. Möt 51 fantastiska kvinnor som startat kooperativa företag tillsammans med andra. Spännande möten och inspirerande berättelser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Kvinnor som förverkligat drömmar. Kvinnor som skapat arbetstillfällen för sig själva och andra. Kvinnor som driver företag som omsätter mångmiljonbelopp. Företag inom livets alla områden. Vård och omsorg. Skola och förskola. Hantverk, konst och design. Miljö, media och musik. Turism och hälsa. Vindkraft och djurhållning. Mat och boende.Många startar med en bärkraftig idé. Kanske handlar det om att spinna gotländsk ull till garn, starta ett hunddagis, ordna trädgårdskonserter eller starta en tidning. Lust kan vara en bra drivkraft. Det kan lika gärna handla om en frustration över sakernas tillstånd. Kamp mot konventioner och gamla ingrodda strukturer. En åldringsvård som inte fungerar, en skola som inte känns bra för barnen, människor som inte kan hitta arbete ochboende eller orter som drabbats av utflyttning. Lust eller frustration tillsammans med idéer som vill bli förverkligade.Kvinnors företagande är en viktig del i samhällsutvecklingen. Fortfarande är det betydligt färre kvinnor än män som startar och driver företag. Den kooperativa företagsformen tilltalar många kvinnor. Andelen kvinnor är högre i de kooperativa företagen än iföretag med annan företagsform.Boken Eldsjälar och entreprenörer bjuder på porträtt och recept. Hur ser en kooperativ företagare ut? Vilka vägar till entreprenörskap har de vandrat? Vilka ingredienser har de använt sig av? Hur lång tid i ugnen? Vilka kryddor kan de rekommendera?

Här finner du även boktips som inte publicerats någon annan stans. Välkommen att botanisera bland boktitlarna. Robinson - ett rum för egna idéer Lisa Frisk Ålder: 37 år (född 1973) Uppväxt: i Enköping.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR