Vinnande anbud : så lyckas du i offentliga upphandlingar

Vinnande anbud : så lyckas du i offentliga upphandlingar - Magnus Josephson, Eva Wenström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Josephson, Eva Wenström
DIMENSIONERA
8,27 MB
FILNAMN
Vinnande anbud : så lyckas du i offentliga upphandlingar.pdf
ISBN
2183566585285

BESKRIVNING

Äntligen en riktig handbok som visar hur du kan vinna fler offentliga upphandlingar! Vinnande anbud är oumbärlig för dig som vill lyckas i offentliga upphandlingar. Boken innehåller massor av praktiska råd från start till mål i anbudsprocessen. Du får svar på frågor om allt ifrån hur ni ska organisera anbudsarbetet till prissättningsstrategier. Boken bygger på väl beprövade metoder som gjort att Magnus Josephsons kunder vunnit upphandlingar på sammanlagt flera miljarder kronor!Läs merVinnande anbud är skriven av Magnus Josephson, anbudsexperten som hållit flest kurser i ämnet i Sverige, och Eva Wenström, från Upphandling24 och Anbud24, en av Sveriges mest meriterade journalister inom offentlig upphandling. Tillsammans har Magnus och Eva skapat en lättläst och användbar bok om ett tungt och i många fall snårigt område. Vinnande anbud är skriven på ett rakt och begripligt sätt och behandlar de centrala frågorna i anbudsprocessen. Läs den nu och öka chanserna att vinna ditt nästa anbud till offentlig sektor! Vinnande anbud ger konkreta råd kring både förutsättningarna för framgång i affärer med offentlig sektor och själva anbudsskrivandet.Citat ur boken”Ett större företag bör ha en affärsområdeschef för offentlig sektor och i teamet bör det även ingå en bid manager eller projektledare som är huvudansvarig för själva anbudsskrivningen.””Anbudsteamet ska alltid ha en eller ett par fasta medlemmar. I övrigt sätts gruppen samman med hänsyn till vilken typ av affär det handlar om.””Svara bara på det som efterfrågas och var noga med att alla blanketter är med.””Börja alltid med att läsa utvärderingskriterierna. Då vet du spelreglerna direkt.””Ett vinnande anbud måste inge köparen en känsla av trygghet. Det får inte finnas någon tvekan om vad köparen får för pengarna.””Konsten är att skriva kort, kärnfullt och tydligt.”Om författarnaMagnus Josephson är upphandlingsjurist och har en jur.kand.examen från Uppsala universitet och Köpenhamns universitet. Eva Wenström har en pol.mag.examen från Uppsala universitet och har läst journalistik vid samma universitet.

Publicerades: 31 ... När du vet vilka dina potentiella kunder är gäller det att hålla koll på när de går ut med en offentlig upphandling.

Öka din marknadsandel och bli en vinnare! Äntligen en riktig handbok som visar hur du kan vinna fler offentliga upphandlingar! Vinnande anbud är oumbärlig för dig som vill lyckas i offentliga upphandlingar. Boken innehåller massor av praktiska råd från start till mål i anbudsprocessen.

RELATERADE BÖKOR