Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn

Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn - John Hane, Per-Ola Bergqvist, Sture Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Hane, Per-Ola Bergqvist, Sture Johansson
DIMENSIONERA
9,89 MB
FILNAMN
Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn.pdf
ISBN
2781599499684

BESKRIVNING

Upphandlingar av entreprenader inom byggsektorn är på flera sätt väsensskilda från upphandlingar av varor och tjänster och betydligt mer komplexa att genomföra. Det har inte funnits någon skrift som behandlar specifikt entreprenadupphandling och problem kring denna. ”Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn” är ett försök att rätta till denna brist. Boken ska kunna användas som en praktisk handledning i offentlig upphandling av entreprenader under hela upphandlingsprocessen. Ett praktikfall visar hur en offentlig entreprenadupphandling ser ut från det att annonsen utformas till och med att avtal träffats. Boken ska ge praktiska tips och hjälp i förhållningssätt under själva upphandlingen och i hanteringen av anbud och anbudsgivare fram till dess att tilldelningsbeslut meddelats – baserat på EU:s upphandlingsdirektiv, svensk lagstiftning, viktiga rättsliga avgöranden och doktrin samt författarnas egna erfarenheter och uppfattningar. Boken vänder sig i första hand till jurister men även till personer som ansvarar för och som upprättar förfrågningsunderlag inför offentliga upphandlingar och som vill ha kunskap om bestämmelserna för offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn.

... Vårt kompetenscenter har lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och hjälper dig skapa en sökprofil.

Miljöhänsynen i de planer och program som utformas idag och miljöprestandan på det som byggs idag påverkar natur, miljö och hälsa inte bara idag utan även under lång tid framöver. Senaste 12 månaderna har det kommit in 516 upphandlingar inom Bygg väg & markarbeten i Stockholms län. ...

RELATERADE BÖKOR