Retorik inför publik : konsten att övertyga

Retorik inför publik : konsten att övertyga - Peter Haraldsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Haraldsson
DIMENSIONERA
4,4 MB
FILNAMN
Retorik inför publik : konsten att övertyga.pdf
ISBN
1727208327958

BESKRIVNING

Med utgångspunkt i den klassiska retoriken lär Peter Haraldsson steg för steg ut hur ett framförande genomförs idag - från de inledande förberedelserna till den avrundande frågestunden.Läs merDu får lära dig hur du ska förbereda dig, hur du lägger upp ditt anförande och hur du argumenterar, memorerar och svarar på frågor. Här finns också en praktisk guide om hur lokalen bör vara disponerad, vilka hjälpmedel som finns till buds och hur du som talare ska hantera störningsmoment och misslyckanden. Det är en ovärderlig handbok för alla som någon gång ska hålla ett anförande, att läsa från pärm till pärm eller att använda som uppslagsbok så snart man behöver råd.Om författarnaPeter Haraldsson är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och kurslärare. Han har arbetat med retorik sedan 1984 och utbildat mer än 25 000 människor.

Alla som kommunicerar har glädje av att veta något om retorik. På retorik.se närmar vi oss konsten att övertyga från flera olika perspektiv. Hur du väljer att skapa en presentation och hur du väljer att övertyga andra människor kan också bli en väldig kreativ process.

Retorik Inför Publik - Konsten Att Övertyga (Bok) Haraldsson Peter. - Retorik inför publik - konsten att övertyga.

RELATERADE BÖKOR