Mikroekonomi och makroekonomi (paket) - - paket för grundkursen i nationalekonomi I

Mikroekonomi och makroekonomi (paket) - - paket för grundkursen i nationalekonomi I - Robert Lundmark, Klas Fregert, Lars Jonung | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Lundmark, Klas Fregert, Lars Jonung
DIMENSIONERA
3,49 MB
FILNAMN
Mikroekonomi och makroekonomi (paket) - - paket för grundkursen i nationalekonomi I.pdf
ISBN
3487692534113

BESKRIVNING

Mikroekonomi introducerar ämnet mikroekonomi på ett pedagogiskt och illustrativt sätt. Mikroekonomi är det vetenskapsområde som analyserar hur marknader för olika varor eller tjänster fungerar. Boken presenterar grundläggande begrepp, förhållanden och teorier som ligger till grund för hur individer eller hushåll fattar sina konsumtionsbeslut. Till detta kopplas hur företag fattar sina produktionsbeslut, det vill säga vad som ska produceras och hur det produceras.Makroekonomi är en lärobok skriven för svenska förhållanden. Begrepp och teorier behandlas i anslutning till en analys av Sveriges institutioner, ekonomiska utveckling och ekonomisk-politiska erfarenheter.

Analysera intervjuer : om konsten att göra kvalitativa analyser vid statliga verk och myndigheter ebok - Heléne Thomsson .pdf. Andas samma rytm som du .pdf Hämta Annelis Johansson.

Den här utgåvan av Mikroekonomi och makroekonomi (paket) - - paket för grundkursen i nationalekonomi I är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Mikroekonomi och makroekonomi (paket) - - paket för grundkursen i nationalekonomi II av Andreas Bergh , Niklas Jakobsson , Klas Fregert m.fl.

RELATERADE BÖKOR