Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning - Anders Segerstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Segerstedt
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning.pdf
ISBN
6209033707630

BESKRIVNING

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning är en grundläggande bok som också ger stort utrymme för fördjupningar. Många övningar med facit gör det möjligt att varva inläsning med problemlösning.Läs merAlla har nytta av effektiva produktionsprocesser för varor och tjänster och ineffektiva processer är detsamma som slöseri. Det är ett av de viktigaste budskapen i denna bok. Den tredje upplagan innehåller nya avsnitt om sälj- och verksamhetsplanering, produktion i ett flöde, orderkvantiteter i produktion, behovet av att minimera ställtider, variationer med mera. Effektiva logistikprinciper ska tillämpas inom alla verksamhetsområden; sjukhus- och bygglogistik diskuteras ingående.Boken riktar sig till både yrkesverksamma och studerande inom området logistik, material- och produktionsstyrning samt aktiva och blivande process- och projektchefer, controllers, planerare, inköpare och produktionschefer, med andra ord till alla som jobbar med "operations".Om författarnaAnders Segerstedt är sedan 2004 professor i industriell logistik vid Luleå tekniska universitet. Han doktorerade och är docent i produktionsekonomi vid Linköpings Tekniska Högskola. Inom industrin har han haft många roller såsom systemman/programmerare, ekonom, ekonomichef, planeringschef och fabrikschef. Sedan 1991 har han undervisat i ekonomistyrning samt material- och produktionsstyrning, först vid Mälardalens högskola och senare vid Luleå tekniska universitet och även Høgskolen i Narvik.

Övrigt Detta dokument är en rekonstruktion av kursplanen ur vår tidigare databas Fokus i kursen ligger på logistikens målsättningar och nyckeltal samt lagers funktion och material- och produktionsstyrning. Kursen innehåller följande moment: Introduktion av produktionslogistik - Produkter och produktion - Kostnader och kapitalbindning - Internlogistikens nyckeltal - Lager - Prognostisering - Planering och styrning av ... · Material- och produktionsstyrning, ledtid, partiformning · Koppling mellan grafiska kalkylsystem och produktionsdatabaser ...

... Redogörelse för olika mål för material- och produktionsstyrning i ett företag.

RELATERADE BÖKOR