Nationalekonomins grunder

Nationalekonomins grunder - Björn Elsässer | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Elsässer
DIMENSIONERA
4,99 MB
FILNAMN
Nationalekonomins grunder.pdf
ISBN
4446066336405

BESKRIVNING

Vad är nationalekonomi? Nationalekonomins grunder är en utmärkt introduktion i ämnet. Den underlättar förståelsen av de nationalekonomiska frågeställningarna genom att presentera problemområden som ofta debatteras i medierna.Vilka faktorer bestämmer vår välfärd och hur fungerar marknadsekonomin? Varför uppkommer arbetslöshet och vilka är orsakerna till globaliseringen? Vilken är det finansiella systemets betydelse och vilka gränser sätter miljön och knappa naturtillgångar för den ekonomiska utvecklingen?Förutom svaren på dessa frågor får läsaren också en inblick i nationalekonomernas metoder för att förstå hur ekonomin fungerar och hur de resonerar när de ger rekommendationer om hur den ekonomiska politiken bör utformas. Här finns också en kortfattad historik över den nationalekonomiska vetenskapen.Björn Elsässer är nationalekonom och har varit verksam vid Linköpings universitet. Han har lång erfarenhet som lärare och har skrivit flera böcker inom olika områden av nationalekonomin.

Vad är nationalekonomi? National ekonomins grunder är en utmärkt introduktion i ämnet. Den underlättar förståelsen av de nationalekonomiska frågeställningarna genom att presentera problem områden som ofta ... Nationalekonomins grunder ges numera ut av Studentlitteratur AB.

Vad är nationalekonomi? National­ekonomins grunder är en utmärkt introduktion i ämnet. Den underlättar förståelsen av de nationalek... Nationalekonomins grunder / Björn Elsässer.

RELATERADE BÖKOR