Miljöekonomi för en hållbar utveckling

Miljöekonomi för en hållbar utveckling - Håkan Pihl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Pihl
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Miljöekonomi för en hållbar utveckling.pdf
ISBN
2647775948524

BESKRIVNING

Varför uppstår miljöproblem? Vad kan göras för att förhindra skador? Hur kan en omvandling mot ett hållbart samhälle åstadkommas? Klimatförändringar och andra miljöhot är problem som väcker stort engagemang och många frågor.Denna bok är en utmärkt introduktion till ämnet. Här granskas dessa frågor ur ett samhällsekonomiskt perspektiv, snedvridande asymmetrier i ekonomi och politik kartläggs och institutionella lösningar på proble­men diskuteras. Exempelvis analyseras effekterna av miljöskatter, subven­tioner och handel med utsläppsrättigheter.Miljöekonomi för en hållbar utveckling är främst tänkt som lärobok vid universitet, högskolor och allmänna miljökurser, men är också av stort intresse för alla som engagerar sig i miljödebatten. Femte upplagan

Om du fortsätter godkänner du att cookies används. Välj "Mer info" för att läsa mer eller hur du gör för att slippa cookies.

Exempel på ... Hållbar utveckling - Teknik, samhälle och livskvalitet har en bred ansats där social, ekologisk och ekonomisk kunskap tillsammans ger läsaren en grund att stå på för att analysera samband och problematisera kring ämnet. 23 åtgärder för hållbar konsumtion. Energi Funktionsförsäljning, avdrag för energieffektivisering och bilpooler.

RELATERADE BÖKOR