Köp av bostadsrätt : med en introduktion till förmedlingsarbetet

Köp av bostadsrätt : med en introduktion till förmedlingsarbetet - Lars Tegelberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Tegelberg
DIMENSIONERA
9,51 MB
FILNAMN
Köp av bostadsrätt : med en introduktion till förmedlingsarbetet.pdf
ISBN
8706628065991

BESKRIVNING

Köp av bostadsrätt är en introduktion till den juridik som omger bostadsrätten, med fokus främst på köpet, och riktar sig i första hand till mäklar- och juriststudenter, men även andra som kommer i kontakt med frågor inom ämnesområdet. Den är också lämplig för verksamma fastighetsmäklare och för jurister och andra - exempelvis styrelser för bostadsrättsföreningar - som vill skaffa sig en orientering i ämnet.I boken behandlas bland annat:bostadsrättens historiaöverlåtelse och medlemskap i bostadsrättsföreningbostadsrättshavares rättigheter och skyldigheterköprättsliga frågorupplåtelse och pantsättning av bostadsrättäldre föreningstyper, privatbostadsföretag och oäkta föreningarombildning från hyresrätt till bostadsrätt.I ett separat kapitel behandlas mäklarens förmedlingsarbete och i ett par kortare kapitel berörs bostadsrätten närliggande upplåtelseformer och pågående utrednings- och lagstiftningsarbete. En riklig praxis redovisas också.LARS TEGELBERG är jurist med bakgrund som fastighetsmäklare och bostadsrättsjurist på Lantmäteriet. Han har undervisat i ämnena bostadsrätt på Malmö universitet och LTH och fastighetsförmedling på KTH Syd och SLU. Han är av Fastighets­mäklarinspektionen godkänd examinator för mäklare med ofullständig utländsk utbildning som söker registrering i Sverige och är medförfattare till boken Fastighetsmäklaren – En vägledning.

... svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Köp av bostadsrätt är en introduktion till den juridik som omger bostadsrätten, med fokus främst på köpet, och riktar sig i första hand till mäklar- och juriststudenter, men även andra som kommer i kontakt med frågor inom ämnesområdet. Häftad, 2013.

RELATERADE BÖKOR