Prissättning : praktisk handbok

Prissättning : praktisk handbok - Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén
DIMENSIONERA
5,58 MB
FILNAMN
Prissättning : praktisk handbok.pdf
ISBN
2345936902435

BESKRIVNING

PRISSÄTTNING handlar om den svåra konsten att sätta rätt pris på dina produkter, oavsett om det är en vara eller en tjänst. Rätt prissättning är en viktig och ofta förbisedd framgångsfaktor för alla företag. Den här boken hjälper dig att räkna fram det optimala priset och att välja rätt prisstrategi. Det finns knappast någon annan åtgärd som har så stor effekt på företagets resultat i förhållande till vad åtgärden kostar ? att sätta eller ändra ett pris kostar ju ingenting.Prissättningen är lika viktig i alla företag, oavsett bransch och storlek, oavsett om det är fråga om varor eller tjänster samt oavsett vilken prisstrategi du väljer.Boken innehåller många praktiska exempel som visar hur du ska hantera prissättningen.

Har inspirerat första vågens våtmarksägare, entreprenörer, administratörer och studenter. Kallas av somliga våtmarkernas kultbok.

Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ... Prissättningen är lika viktig i alla företag, oavsett bransch och storlek, oavsett om det är fråga om varor eller tjänster samt oavsett vilken prisstrategi du väljer. Prissättning- e-bok och handbok innehåller många praktiska exempel som visar hur du ska hantera prissättningen.

RELATERADE BÖKOR