Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning

Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning - Hasse Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hasse Olsson
DIMENSIONERA
3,22 MB
FILNAMN
Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning.pdf
ISBN
9372123760555

BESKRIVNING

Tiderna och kunderna förändras men säljkåren står stilla. Det vill Hasse Olsson ändra på. Och som en av Sveriges mest erfarna och populära säljcoacher vet han vad han pratar om. I den här boken klär han av gamla etablerade sanningar och ger sin syn på hur du som säljare måste agera för att lyckas i dagens affärslandskap. "Kunden har alltid fel!" är en bok som ifrågasätter, utmanar och inspirerar till att våga ta nya grepp i säljarbetet. Den som sett Hasse Olsson föreläsa kommer att känna igen sig. Med sitt raka och lättsamma sätt delar han frikostigt med sig av allt från personliga anekdoter, käftsmällar och rallarsvingar till mer djupa resonemang och reflektioner. Från pärm till pärm är boken fullastad med insikter och praktiska tips som kommer att hjälpa dig att ta nya kliv och positioner i en allt hårdare konkurrens. HASSE OLSSON har under 20 år tränat och föreläst för mer än 15 000 säljare, säljchefer, ledningsgrupper och konsulter i försäljning, service, säljledning och målstyrning. Och han vet vad han pratar om, han har gjort jobbet själv. Under sin karriär har Hasse Olsson hunnit med att vara säljare, försäljningschef och VD, starta, lägga ned och sälja bolag samt haft en rad styrelseuppdrag. "Hasse gör begreppet no bullshit till ett understatement när han nu äntligen får ner sina visdomar på papper för fler att dela och dra nytta av. Grattis om du har råd att låta bli. (Mattias Hansson, mediaentreprenör)Med den här boken får Hasse Olsson alla oss som jobbar med försäljning att lyfta, att ta det där klivet bort från Push till Pull, bort från vad vi säljer till vad kunden behöver. Han får oss att förstå att om världen förändras så måste vi förändras med den, om vi vill förbli relevanta i kundens ögon. (Magnus Hultman, vd på Strossle International)"I've known Hasse Olsson for many years and Im excited about his new book, because his practical ideas will not only increase your sales, but his energy and enthusiasm will jump off the pages and inspire you to greatness!« (Warren Greshes, Member, International Speakers Hall of Fame and author of "The Best Damn Sales Book Ever)

I boken "Kunden har alltid fel - och andra sanningar som boostar din försäljning", utmanas och inspireras läsaren till att ta nya grepp i säljarbetet. Att sälja ska betraktas som ett relationsbyggande. Jag har läst Kunden har alltid fel - och andra sanningar som boostar din försäljning.

Roos & Tegnérs utgivningsområden är främst personlig utveckling, trädgård, affärslitteratur, resor, inredning och humor. Vår verksamhet präglas av både djup och bredd, och vi kombinerar det ... Med sin bok "Kunden har alltid fel", ifrågasätter han gamla "sanningar" och tar en ny vinkel på det.

RELATERADE BÖKOR