Myten om moroten : en ny syn på ledarskap och motivation

Myten om moroten : en ny syn på ledarskap och motivation - Stefan Boëthius, Martin Ehdin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Boëthius, Martin Ehdin
DIMENSIONERA
7,56 MB
FILNAMN
Myten om moroten : en ny syn på ledarskap och motivation.pdf
ISBN
9275699703671

BESKRIVNING

Läs mer... "Det var en gång ett företag som sökte en ny vd." Så börjar Myten om moroten, en bok som beskriver vad som händer på företaget som får en ny vd, med en ny syn på ledarskap - och inte minst på motivation.. Boken är uppbyggd kring mötet mellan den nye chefen och personalen.

Det är en bok där författarna presenterar en ny syn på ledarskap och motivation. Och just motivation i arbetslivet har blivit en nyckelfråga som i högsta grad angår såväl ... Myten om moroten : en ny syn på ledarskap och motivation av Stefan Boëthius, Martin Ehdin Häftad , Svenska, 2016-10-17 MYTEN OM MOROTEN - Om motivation i bemanningsbranschen 2 Vad är det egentligen som får individer att sträva framåt? En uppfattning om att jakten på moroten driver oss framåt kan relateras till att människor strävar efter välbefinnande och bekräftelse från vår omgivning. Myten om moroten : en ny syn på ledarskap och motivation.

RELATERADE BÖKOR