Stiftelsehandboken

Stiftelsehandboken - Kerstin Fagerberg, Jan Lindman, Brita Löfgren Lewin, Peter Aamisepp | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Fagerberg, Jan Lindman, Brita Löfgren Lewin, Peter Aamisepp
DIMENSIONERA
9,34 MB
FILNAMN
Stiftelsehandboken.pdf
ISBN
6348326421391

BESKRIVNING

Stiftelser är en gammal företeelse som har funnits i hundratals år. Detfinns ungefär 19 300 registrerade stiftelser i Sverige med tillgångaruppgående till ett värde av drygt 359 miljarder kronor. Detta görstiftelser till en positiv och viktig kraft i utvecklingen av det svenskasamhället.I Stiftelsehandboken ges en allmän översikt av det mesta somrör svenska stiftelser. Boken fokuserar både på de legala områdenasom skatterätt, civilrätt, redovisning och revision och områden somkapitalförvaltning och utdelningspolitik, samt innehåller även en merpraktisk handledning till hur arbetet i stiftelsen kan organiseras.Stiftelsehandboken vänder sig till alla som på något sätt arbetarmed stiftelser eller som överväger att bilda en stiftelse. Boken berörolika typer av stiftelser med tonvikt på den vanligaste formen, avkastningsstiftelser.I denna tredje upplaga har avsnittet om redovisning uppdateratsavseende ändringar i årsredovisningslagen och Bokföringsnämndensregelverk. Övriga avsnitt har omarbetats och uppdaterats med aktuellasiffror och diagram.

Paulina von Euler. Paulina är VD och grundare av von Euler & Partners, grundat 2002. Han har bland annat ansvarat för affärsutveckling kring stiftelser och varit chef för bankens stiftelseverksamheten i Stockholm.

Han är också en av författarna bakom boken Stiftelsehandboken. Allt enligt ett pressmeddelande från hovet.

RELATERADE BÖKOR