Din bokidé  en steg för steg-guide

Din bokidé  en steg för steg-guide - Jeanette Niemi | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Niemi
DIMENSIONERA
12,98 MB
FILNAMN
Din bokidé  en steg för steg-guide.pdf
ISBN
4113376065598

BESKRIVNING

Det här är en bok för dig med författardrömmar. Du vill skriva en bok och vill försäkra dig om att du har en hållbar och säljande bokidé att arbeta med. Boken riktar sig både till dig som inte vet vad du ska skriva om och till dig som har många idéer men inte kommer till skott att skriva din bok. Boken är din guide till att hitta många bokidéer och att välja en att arbeta vidare med. En bokidé som är hållbar för dig att arbeta med och som säkrar att det finns läsare till den. Vänta inte längre, låt din författarresa börja nu. Jeanette Niemi är skrivpedagog, skrivcoach och författare. Hon hjälper kunniga entreprenörer att skriva böcker som ger fler klienter och romanförfattare att skriva böcker som når ut till sina läsare. Erbjuder individuell handledning, e-kurser och skrivarresor till sköna miljöer som Italien och den svenska skärgården. Du kan läsa mer på www.kreationslotsen.se.

Låt pennan gå - stanna inte upp och fundera. Gå inte tillbaka i texten förrän du är klar.

Topcoat är gelcoat uppblandat med 5 procent vaxlösning. Detta ger en klibbfri ... Här är steg-för-steg-guiderna som hjälper dig att lyckas med dramaturgin, karaktärerna och dialogen.

RELATERADE BÖKOR