Bästa modellen

Bästa modellen - Charlotta Rydholm, Anna Laurin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charlotta Rydholm, Anna Laurin
DIMENSIONERA
6,59 MB
FILNAMN
Bästa modellen.pdf
ISBN
7028169031512

BESKRIVNING

Vilka verktyg och förhållningssätt har människor som är duktiga på att samarbeta? De arbetar med flow, inspiration och ständigt lärande. De utvecklar, testar, utvärderar... och de använder modeller för att tänka klarare. I den andan har vi samlat ihop 53 modeller och presenterar dem på ett inspirerande sätt. Detta är inte en lärobok. Det är en bok full med vägar vidare, för alla som engagerar sig i att skapa en hållbar nutid/framtid. Den här boken är full av möjligheter. Handlingskraftiga förändringsagenter kommer att känna igen sig och påminnas om modeller de gillat men glömt. Och de kommer att få tips om modeller de ännu inte upptäckt. "Charlotta Rydholm, tidigare utbildningschef på Berghs School of Communication, har tillsammans med redaktören Anna Laurin och illustratörerna Michel Jiunn Tzer Yu och Niklas Olovsson sammanställt boken med den passande titeln Bästa modellen. Den innehåller drygt 50 modeller som kan användas i allehanda utvecklingsprojekt. Modellerna presenteras kortfattat med beskrivande illustrationer men förklaras inte på djupet. Boken är tänkt att utgöra en uppslagsbok för utvecklingsmodeller som användaren kan låta sig inspireras av. Den modell som faller i smaken och som passar för ändamålet får sedan studeras närmare på annat sätt. Boken innehåller välkända modeller såsom Maslows behovstrappa och SWOT-analys men även andra nyare mer okända modeller som Fikaindex och The sweet spot och modellerna varvas med korta personporträtt av användare eller upphovsmän. Som helhet utgör boken en bra grund att stå på för den som letar efter en fungerande modell för ett eventuellt utvecklingsprojekt. Helhetsbetyg: 5 - Louise Sverud / BTJ"

Det är den iPhone som passar bäst och har mest att erbjuda som vana iPhone-användare. Bästa Crossover suv - vi har testat 7 heta modeller. Crossover suv är biltypen alla pratar om just nu.

Köp Bästa modellen av Charlotta Rydholm, Anna Laurin på Bokus.com. Boken har 3 st läsarrecensioner. Fem modeller kan fortfarande vara mycket att ta in och jämföra, och det är inte alltid så lätt att veta vilken modell som är det bästa valet.

RELATERADE BÖKOR