Den personliga retoriken : mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga och inspirera

Den personliga retoriken : mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga och inspirera - Heléne Hedqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Heléne Hedqvist
DIMENSIONERA
3,50 MB
FILNAMN
Den personliga retoriken : mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga och inspirera.pdf
ISBN
1292371792492

BESKRIVNING

Personlighet är det nya. Att beröra, komma nära, inspirera är det som kännetecknar en modern och stark ledare.   Någon man kan se upp till, men som heller inte hymlar med att själv vara en människa. Med brister - men med en central förmåga att göra något positivt av dessa brister.   Den här boken kommer att förändra ditt liv som ledare, men också som person. För det viktiga är ju att vara en stark individ om man ska vara en god och framgångsrik ledare.   Heléne Hedqvist är utbildad skådespelare vid det anrika lärosätet Lee Strasberg Theatre Institute i New York. Hon har en karriär som skådespelare bakom sig, och arbetar idag som retorikcoach. Hon är grundare av Retorikstudion.   Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 6 t. 13 min.Uppläsare: Isabelle Pedone

Någon man kan se upp till, men som heller inte hymlar med att själv vara en människa. Amazon.com: Den personliga retoriken: Mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga och inspirera (Audible Audio Edition): Heléne Hedqvist, Ann Katrin Andreasson, SAGA Egmont: Audible Audiobooks Undertitel: mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga, beröra och inspirera Den personliga retoriken: mina bästa råd för ledare och andra som vill övertyga och inspirera, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker SPAR på dit køb nu! Check out this great listen on Audible.ca. Personlighet är det nya.

By: ... Att beröra, komma nära, inspirera är det som kännetecknar en modern och stark ledare.

RELATERADE BÖKOR