Policyhandboken : vägledning för att frigöra företagets fulla förmåga

Policyhandboken : vägledning för att frigöra företagets fulla förmåga - Gustaf Wettergren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gustaf Wettergren
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Policyhandboken : vägledning för att frigöra företagets fulla förmåga.pdf
ISBN
9947919937500

BESKRIVNING

Hur skriver man en policy? Hur vet man vilka styrdokument ett företag behöver? Och hur arbetar man med sina styrdokument så att de fungerar som en ram för företagskulturen? Det finns många vinster med att ha ett fungerande värdegrundsarbete och välarbetade policydokument.Läs merI Policyhandboken får du närmare 100 exempel på policyer i alfabetisk ordning. Du får också en genomgång av vilka frågor som behöver besvaras i dokumenten, vilka dokument som behövs och hur de kan leda och vägleda företaget.Boken ger inspiration och vägledning till dig som ska formulera och utforma företagets olika policydokument. Den vänder sig exempelvis till företagsledning, styrelseledamöter och chefer i medelstora och större företag.Om författarnaFörfattaren Gustaf Wettergren är civilekonom och har varit verksam inom bland annat Johnsonkoncernen, Marabou, Telia Mobile och Svenska Spel. Boken bygger på erfarenheter från ett långt yrkesliv som ekonomiansvarig i både stora och små företag.

Policyhandboken ger inspiration och praktisk vägledning för den som ska ... Det finns en stor möjlighet för företag att nå ökad lönsamhet genom att ta vara på ... Policyhandboken : vägledning för att frigöra företagets fulla förmåga.

Besök www.liber.se Lena Mangell, vår expert på karriärutveckling, mentorskap och coaching: "Både coaching och mentorskap är den främsta formen av kompetensutveckling enligt flera undersökningar, men rätt förutsättningar måste råda." Det finns otaliga begrepp och titlar inom mentorskap och coaching. Vår expert inom området hjälper till att reda ut begreppen. En organisations förmåga att använda och dra nytta av processer går igenom ett antal mognadsnivåer.

RELATERADE BÖKOR