Nå ut med din bok : marknadsföring för författare

Nå ut med din bok : marknadsföring för författare - Kristina Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Svensson
DIMENSIONERA
9,35 MB
FILNAMN
Nå ut med din bok : marknadsföring för författare.pdf
ISBN
5133806275417

BESKRIVNING

Vill du nå ut till läsare för att beröra, förändra eller underhålla? Har du skrivit en eller flera böcker och vill ha vägledning i marknadsföringsdjungeln?Här får du: Hjälp att vårda relationen med läsarna i sociala medier. Förslag på hur du kan marknadsföra dig på lokala marknader. Vägledning för media, annonser och samarbete.Boken blandar praktiska övningar med inspiration. Att nå ut med dina böcker har aldrig varit så roligt som nu.

Förståelse för vilka som är dina läsare och hur du kan vårda relationen med dem Pris: 243 kr. häftad, 2018.

Det räcker inte med att du har bra produkter, du måste nå ut med det du har att erbjuda för att kunna sälja. Det finns många sätt att nå ut till din målgrupp, både de kunder du redan har och potentiella nya. Nå ut med din bok - marknadsföring för författare book.

RELATERADE BÖKOR