Övningar för kurser i arbetsrätt

Övningar för kurser i arbetsrätt Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,88 MB
FILNAMN
Övningar för kurser i arbetsrätt.pdf
ISBN
3211888958655

BESKRIVNING

Efter en kort inledande översikt över den svenska arbetsmarknaden innehåller boken övningsuppgifter rörande arbetsrättens olika delar. Övningsuppgifterna är på såväl grundläggande som avancerad nivå. Här återfinns bland annat frågeställningar om anställningens ingående, uppsägning och avsked, arbetsskyldighet, föreningsrätt, förhandlingsrätt, kollektivavtal, diskriminering, arbetsmiljö och internationella förhållanden. Många av övningarna har sin grund i verkliga händelser.Nytt för denna upplaga, förutom den generella uppdateringen av övningsfrågorna, är det kortare inledande avsnittet över den svenska arbetsmarknaden och ett avsnitt om internationella förhållanden.Övningar för kurser i arbetsrätt är avsedd som övningsbok för studenter på arbetsrättsliga grund- och fortsättningskurser. Boken vänder sig även till den som vill träna sig i arbetsrättslig problem- och konfliktlösning.Tredje upplagan

Kursens upplägg bygger på både teoretiska genomgångar och kortare praktiska övningar. Övningar för kurser i arbetsrätt häftad, 2013, Svenska, ISBN 9789144082967 Efter en kort inledande översikt över den svenska arbetsmarknaden innehåller boken övningsuppgifter rörande arbetsrättens olika delar. Arbetsrätt för arbetsgivare . Välkommen till en kurs i arbetsrätt.

I följande fall är det tillåtet att tillämpa en tidsbegränsad anställning enligt 5 § LAS: Övningar för kurser i arbetsrätt innehåller arbetsrättsliga övningsuppgifter på såväl grundläggande som avancerad nivå, och spänner över stora delar av det arbetsrättsliga fältet. Boken innehåller bland annat övningar rörande nationell lagstiftning, kollektivavtal och EU-rättsliga frågeställningar. arbetsrätt, labour law in 2 uppl.

RELATERADE BÖKOR