Uppsägningstvister (SOU 2012:62) : En översyn av regelverket kring tvister i samband med uppsägning av arbetstagare

Uppsägningstvister (SOU 2012:62) : En översyn av regelverket kring tvister i samband med uppsägning av arbetstagare Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,86 MB
FILNAMN
Uppsägningstvister (SOU 2012:62) : En översyn av regelverket kring tvister i samband med uppsägning av arbetstagare.pdf
ISBN
2609614174220

BESKRIVNING

Utredningen har haft i uppdrag att se över reglerna kring tvister i samband med uppsägningar och att lämna förslag på hur arbetsgivarnas kostnader i samband med sådana tvister kan begränsas. Förslagen ska även bidra till systemets förutsägbarhet och syfta till att främja nyanställningar. En utgångspunkt är enligt direktivet att det inte finns skäl att genomföra några större förändringar av anställningsskyddet men att balansen mellan arbetsgivarens och arbetstagarens intressen i samband med uppsägningstvister bör ses över.

Arbetsrättsligt förarbete som Sören Öman samlat. Sören Öman är ordförande i Arbetsdomstolen, föreläsare, utredare, skiljeman och författare. Naturvetarnas yttrande avseende remiss Uppsägningstvister - En översyn av regelverket kring tvister i samband med uppsägning av arbetstagare (SOU 2012:62) Betänkande av Uppsägningstvistutredningen Generella kommentarer Naturvetarna anser att ansatsen i utredningen att förenkla för och öka viljan att anställa bland R-2012/1860.

Betänkande av Uppsägningstvistutredningen (Statens offentliga utredningar 2012) by Arbetsmarknadsdepartementet (ISBN: 9789138237953) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Tvister i samband med uppsägning.

RELATERADE BÖKOR