Entreprenörsdriven företagsutveckling : Camfils tillväxt under 50 år

Entreprenörsdriven företagsutveckling :  Camfils tillväxt under 50 år - Eric Giertz | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eric Giertz
DIMENSIONERA
3,30 MB
FILNAMN
Entreprenörsdriven företagsutveckling : Camfils tillväxt under 50 år.pdf
ISBN
4168797448803

BESKRIVNING

"En mycket intressant beskrivning av kreativa entreprenörer som skapar underverk genom att byta affärsmodell när förutsättningarna ändras. Författaren – som är en forskare med sällsynt god kunskap om företagens vardag – ger en initierad bild av entreprenörskapets betydelse för innovation och tillväxt. Det är nog inte – som många politiker tycks tro – forskningen i sig som skapar framgångsrika tillväxtföretag, utan mer enträget vardagsarbete. Jag önskar att de som styr företagandets villkor läser boken". Rune Andersson, entreprenör och f.d. ordförande i bl.a. Electrolux, Trelleborg och Getinge"Entreprenörsdriven företagsutveckling är ingen hyllningsskrift, utan en lärobok som öppenhjärtigt skildrar de affärsstrategiska utmaningar ett entreprenörsdrivet företag ställs inför. Jag har själv suttit i Camfils styrelse och även lärt känna författaren i andra sammanhang. Jag är djupt imponerad av hans förmåga att beskriva en komplex utveckling på ett spännande och lättillgängligt sätt. Boken tillför både insikt och kunskap och bör läsas av personer inom såväl akademi som näringsliv". Carl Bennet, styrelseordförande och huvudägare i Getinge, Lifco och Elanders"Boken beskriver hur ett verkstadsföretag utvecklas till en världsledande koncern. Den är ett tidsdokument som på ett intressant sätt väver samman företagets utveckling med de politiska strömningarna. Men framför allt åskådliggörs vikten av framsynta ägare med förmåga till förändring och nytänkande. Nya produkt- och marknadsmöjligheter tas till vara, ny kunskap integreras och utvecklas, nya ägarkonstellationer utvecklas. Boken rekommenderas varmt och den är en utmärkt introduktion till ämnet industriell ekonomi". Pontus Braunerhjelm, professor och prefekt för Industriell ekonomi och organisation, KTH"Med en unik kombination av bred allmän industriell förståelse, djup specifik Camfil-kännedom och diplomatisk fingertoppskänsla har Eric Giertz skrivit den sanna historien om ett fantastiskt företag som jag under mer än ett decennium hade förmånen att få lära känna från insidan". Arne Karlsson, styrelsearbetare i ett flertal familjeägda koncerner, bl.a. Ratos"Professor Eric Giertz ger läsaren en livaktig skildring av entreprenörskap, marknadens utmaningar och möjligheter. Boken är en spännande berättelse om entreprenörerna, ägarna och deras närmaste krets. Den blir ett bra hjälpmedel i undervisningen och ett intressant och tankeväckande bidrag till familjeföretagsforskningen inom svensk företagshistoria." Jan Ottoson, professor vid Ekonomisk-historiska institutionen, Uppsala universitet. 

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Entreprenörsdriven företagsutveckling : Camfils tillväxt under 50 år av Eric Giertz inbunden, 2014, Svenska, ISBN 9789144103358 "En mycket intressant beskrivning av kreativa entreprenörer som skapar underverk genom att byta affärsmodell när förutsättningarna ändras.

"Entreprenörsdriven företagsutveckling är ingen hyllningsskrift, utan en lärobok som öppenhjärtigt skildrar de affärsstrategiska utmaningar ett entreprenörsdrivet företag ställs inför. Entreprenörsdriven företagsutveckling : Camfils tillväxt under 50 år / Eric Giertz. Giertz, Eric, 1949- (författare) ISBN 9789144103358 1.

RELATERADE BÖKOR