Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra

Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra - Anna-Karin Lingham | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Karin Lingham
DIMENSIONERA
8,79 MB
FILNAMN
Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra.pdf
ISBN
4383480321860

BESKRIVNING

Vi har alla ett eget personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor. Av allt vi gör och allt vi säger. Varje dag. Dygnet runt. Att utveckla det personliga varumärket handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Vi måste först och främst bli medvetna om våra egna mål och värderingar. Då kan vi bygga vårt varumärke, inifrån och ut. Och när vi vet vad vi står för, har tydliga mål och verktyg att förmedla det till omgivningen, blir våra resultat bättre, våra beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande. Anna-Karin Lingham är välkänd varumärkeskonsult och föreläsare med många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer.

12 Ifan D.H. Shepherd, s, 597-598. Maximera ditt självförtroende 45:-David och Goliat konsten att slåss mot jättar 90:-Visa ditt rätta jag utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra 95:-Boken som ger dig självförtroende.

Utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål, skapa mervärde och samarbeta smidigt med andra Allt vi gör... Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra. Anna-Karin Lingham.

RELATERADE BÖKOR