Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap - Rafael Pimenta, Mårten Sallander | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rafael Pimenta, Mårten Sallander
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap.pdf
ISBN
6938018519319

BESKRIVNING

Leder du en verksamhet och vill göra skillnad i stället för att bara snacka? Sluta snacka skit ? våga provocera för bättre ledarskap är en inspirerande och jordnära handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken riktar sig framför allt till ledare inom företag, men är till stor nytta för alla som leder människor i en organisation. Boken avslöjar konsulternas praktiska tips ? hur gör de, hur tänker de? Här finns konkreta råd för hur du bygger en ledarskapsgrund som ger resultat och hur ledarskap kan bidra till lönsamhet och hållbarhet. Verktygen i boken kan vem som helst tillämpa i praktiken. Du ska bara våga och vilja! Rafael Pimenta och Mårten Sallander har genomfört uppdrag inom näringsliv och offentlig förvaltning i över 15 år. Tillsammans driver de företaget Reframe Consulting. Läs mer på slutasnackaskit.se Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 6 t. 33 min.Uppläsare: Isabelle Hüttner Häggstrand

Boken avslöjar konsulternas praktiska tips, hur de själva tänker och gör. Följ råden och du kommer att upptäcka att du når resultat. Sluta snacka skit: våga provocera för bättre ledarskap (Ljudbok CD, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Sluta snacka skit - våga provocera för bättre ledarskap är en handbok för dig som kan, vill och vågar.

Följ råden och du kommer att upptäcka att du når resultat. Sluta snacka skit - våga provocera för bättre ledarskap är en inspirerande och jordnära handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken riktar sig framför allt till ledare inom företag, men är till stor nytta för alla som leder människor i en organisation. Sluta snacka skit - våga provocera för bättre ledarskap är en inspirerande och jordnära handbok för dig som kan, vill och vågar.

RELATERADE BÖKOR