Vi har rätt 2.1

Vi har rätt 2.1 - Lena Barrow, Jona Elings, Filippa Bergström, John Nordmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Barrow, Jona Elings, Filippa Bergström, John Nordmark
DIMENSIONERA
12,91 MB
FILNAMN
Vi har rätt 2.1.pdf
ISBN
2073024457337

BESKRIVNING

Är du less på att ta skit på jobbet? Sugen på att göra någonting åt det? Tycker du det går trögt att göra någonting i din fackklubb? Tycker du om att göra saker tillsammans med andra? Grattis, du håller i boken som är skriven just för dig. Här finns svar på stora och små frågor, så som: Hur får du med dig jobbkompisarna på din sida? Har du rätt att vara studieledig? Hur organiserar ni en strejk? Vad är en provanställning? Vem får förhandla? Hur gör ni er hörda på jobbet? Vad är ett kollektivavtal? Vad händer om ni bryter mot lagen? ... och många andra viktiga saker. I Vi här rätt 2.1 finns både tips och trix om hur ni praktiskt bär er åt, och vilka lagar som finns som stöd. Tillsammans har vi makten att förbättra våra arbetsvillkor och, i slutändan, hela samhället.

Köp boken Vi har rätt 2.1 av Lena Barrow, Jona Elings, Filippa Bergström, John Nordmark (ISBN 9789186474676) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Tillsammans har vi makten att förbättra våra arbetsvillkor och, i slutändan, hela samhället. Vi har rätt 2.1 En facklig handbok. Vi har rätt är boken i varje kämpande arbetares innerficka.

RELATERADE BÖKOR