Logistik och IT - För effektivare varuflöden

Logistik och IT - För effektivare varuflöden - Peter Fredholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Fredholm
DIMENSIONERA
5,62 MB
FILNAMN
Logistik och IT - För effektivare varuflöden.pdf
ISBN
6249282994405

BESKRIVNING

I boken Logistik och IT beskrivs vilka möjligheter användningen av IT skapar inom logistikens olika delar. Kombinationen av logistik och IT är speciellt intressant med tanke på att IT kan hjälpa företagen att uppnå de grundläggande logistikkraven på att information måste vara tillgänglig, korrekt och komma fram i rätt tid. IT kan också stödja företagen i sin ständiga jakt på lägre kostnader, kortare led­tider, högre tillgänglighet och mindre lager. Peter Fredholm går igenom aktuella system för användning av IT inom logistiken och ger exempel på vilka funktioner ett system bör innehålla. Han redogör även för metoder som e-handel,webbtjänster och streckkoder samt ger en beskrivning av hur IT kan stödja före­tagen genom logistikprocessens olika delar. I boken presenteras en mall för hur investeringar kan beräknas och följas upp samt en genomgång av kraven på säkerhet och juridisk acceptans. Slutligen ges en inblick i hur lösningar som intelligenta transportsystem (ITS) och RFID kan komma att påverka logistiken de närmaste åren. Logistik och IT är skriven för verksamhetsansvariga på olika nivåer som vill få kunskap om och inspiration till nya an-vändningsområden av IT inom logistiken. Den passar även utmärkt som kurslitteratur till kurser inom tekniska och ekonomiska ämnen vid högskola och universitet.Andra upplagan

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Logistik och IT - För effektivare varuflöden av Peter Fredholm på Bokus.com. Logistik och IT är skriven för verksamhetsansvariga på olika nivåer som vill få kunskap om och inspiration till nya an-vändningsområden av IT inom logistiken.

Alla studenter ges vid slutet av kursen möjlighet att kommentera kursen skriftligt. En sammanställning av resultatet finns tillgänglig. Buy Logistik och IT - För effektivare varuflöden by Peter Fredholm (ISBN: 9789144076980) from Amazon's Book Store.

RELATERADE BÖKOR