Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den

Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den - Christoffer De Geer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christoffer De Geer
DIMENSIONERA
12,33 MB
FILNAMN
Blockkedjan : Så fungerar den, så använder du den.pdf
ISBN
7604436482109

BESKRIVNING

Det här är boken för den som är trött på att inte förstå hur den där berömda blockkedjan faktiskt fungerar. Boken går igenom precis hur blockkedjan fungerar samt vad som gör den unik. Med enkelt språk och tydliga illustrationer så finner du i denna bok svar på allt du velat veta samt mycket mer därtill. Efter att ha läst denna bok får du framför allt svar på frågorna:  - Hur fungerar blockkedjan?  - Vad gör den unik?  - Vad specifikt ger den dess egenskaper? Hur använder jag den?Christoffer De Geer var med när kryptovalutor och blockkedjor tog fart i Kina och han arbetar nu som vice VD på Sveriges största bitcoinväxlare, BTCX. Han har varit involverad i blockkedjeindustrin sedan 2013 och debatterar, både i tidningar och på sociala medier, hur denna teknologi kommer att påverka överföringen av värde på samma sätt som internet gjorde för överföringen av information.  

Men den kan så klart enbart lagra sitt eget värde. Blockkedjan är ännu i sin linda, så det är svårt att sia exakt om var den kommer att ta oss, ... Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Så kan blockkedjan ge lantbrukare mer betalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Så kan blockkedjan ge lantbrukare mer betalt. Bind kol i marken med hjälp av blockkedjeteknik.

RELATERADE BÖKOR