Komparativ konstitutionell rätt

Komparativ konstitutionell rätt Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,9 MB
FILNAMN
Komparativ konstitutionell rätt.pdf
ISBN
1140376494459

BESKRIVNING

Komparativ konstitutionell rätt som ämne och metod är här för att stanna. Få juridiska problem är i dag renodlat nationella till sin karaktär och lösning. Vi lever i en tid av globalisering och gränsöverskridande samarbete. I denna bok ges en introduktion till denkomparativa konstitutionella rättens teoretiska ochmetodologiska utmaningar. EU-rättens förhållande till komparativ konstitutionell rätt behandlas ingående i ett särskilt kapitel. Därutöverbehandlas nio olika konstitutionella system: Sveriges,Finlands, Tysklands, Frankrikes, Det förenade kungarikets, Turkiets, Rysslands, USA:s och Kinas.Boken är relevant för såväl juridikstuderande somstatsvetare med ett intresse för jämförande politik, praktiserande jurister i behov av en introduktion till komparativ konstitutionell rätt och ingång till olika främmande rättssystem, och övriga med ett intresse för och behov av komparativ rätt.

Sedan januari 2017 är hon projektledare för projektet Rättsstatens princip: politik och juridik i världen, Europa och Sverige, som finansieras av Torsten Söderbergs Stiftelse. Komparativ konstitutionell rätt häftad, 2015, Svenska, ISBN 9789176788806. Komparativ konstitutionell rätt som ämne och metod är här för att stanna.

2018/2019 Köp boken Komparativ konstitutionell rätt (9789176788806) | Bestories | Billigt, snabbt, enkelt | Fri frakt Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR