God man & förvaltare : problem och lösningar

God man & förvaltare : problem och lösningar - Tommy Hansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Hansson
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
God man & förvaltare : problem och lösningar.pdf
ISBN
6065586296263

BESKRIVNING

God man & förvaltare – problem och lösningar Den här boken syftar till att fördjupa dina kunskaper som god man eller förvaltare genom att du får ta dig an ett antal knepiga situationer du kan ställas inför i ditt uppdrag.

Bokföring och bokslut i enskild firma. 1. En kopia på klagomålet skickas till den gode mannen, förvaltaren eller förmyndaren.

Boken syftar till att fördjupa dina kunskaper genom att du får ta dig an ett antal knepiga situationer du som god man och förvaltare kan ... GOD MAN & FÖRVALTARE - en praktisk vägledning - bygger på författarens mångåriga erfarenhet från uppdrag som god man och förvaltare. Det är mycket man måste sätta sig in i, och mycket att ta reda på för att komma igång med sitt uppdrag på ett bra sätt.

RELATERADE BÖKOR