Svenskt näringsliv i omvandling : från 1980 till våra dagar

Svenskt näringsliv i omvandling : från 1980 till våra dagar - Oskar Broberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oskar Broberg
DIMENSIONERA
5,78 MB
FILNAMN
Svenskt näringsliv i omvandling : från 1980 till våra dagar.pdf
ISBN
2575715639558

BESKRIVNING

Sedan början av 1980-talet har det svenska näringslivet genomgått stora förändringar. Sveriges ekonomi har vuxit snabbt i förhållande till jämförbara länder, samtidigt som näringslivet har tvingats anpassa sig till en alltmer föränderlig omvärld. Globaliseringen, digitaliseringen, statens förändrade roll och den finansiella sektorns expansion har omformat vår ekonomiska verklighet och fört med sig både nya möjligheter och nya konflikter.Svenskt näringsliv i omvandling är en analys av denna process, men det är också en historia om det svenska samhället i stort. Här beskrivs de viktigaste omvandlingskrafterna, och särskilt deras inverkan på finansvärlden, de industriella företagen och den privata tjänstesektorn. Konkreta exempel ges på hur branscher och företag utvecklats, till exempel riskkapitalbolagens framväxt, gruvnäringens snabbt växlande villkor och entreprenörernas intåg på skolområdet.Oskar Broberg är docent i ekonomisk historia på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han forskar om näringsliv och samhälle och har tidigare bland annat skrivit om aktiebolagsformens framväxt, ekologisk mjölk och digital reklam.

Svenskt näringsliv i omvandling från 1980 till våra dagar. 17 juni 2017.

via de religiösa ungdomsåren till studentåren i Uppsala, där hon etablerade sig som poet, ... Svenskt näringsliv i omvandling från 1980 till våra dagar.

RELATERADE BÖKOR