Arbetsrätten i kommuner och regioner : en översikt av lagar och avtal som reglerar arbetsförhållanden i kommuner och regioner

Arbetsrätten i kommuner och regioner : en översikt av lagar och avtal som reglerar arbetsförhållanden i kommuner och regioner En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,25 MB
FILNAMN
Arbetsrätten i kommuner och regioner : en översikt av lagar och avtal som reglerar arbetsförhållanden i kommuner och regioner.pdf
ISBN
7961980201640

BESKRIVNING

Arbetsrätten i kommuner och regioner är översiktlig och ger huvuddragen i de vanligaste förekommande arbetsrättsliga lagarna och kommunala kollektivavtalen som tillämpas dels av kommunerna och regionerna, dels av de kommunalförbund och företag som är medlemmar i Arbetsgivarförbundet Sobona.

Kollektivavtalet avgör också vem som bestämmer om vad på arbetsplatsen. ITiIIäggsdirektiven till utredningen redovisas i sin helhet i bilaga 1 . Utredningsuppdraget .

Lag och rätt - en översikt ... I arbetsmiljölagen finns de allmänna krav som gäller för miljön på jobbet. En annan viktig lag - arbetstidslagen - beskriver hur mycket du får jobba per dygn och i vilken utsträckning du har rätt till raster och pauser. Vilka dagar som man ska arbeta och vilka dagar som är "röda" regleras inte i arbetstidslagen.

RELATERADE BÖKOR