Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter

Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter - Christina Öberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Öberg
DIMENSIONERA
11,74 MB
FILNAMN
Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter.pdf
ISBN
6452402745776

BESKRIVNING

Den här boken börjar där många böcker i företagsekonomi slutar: i de ekonomiska rapporterna och företagets nyckeltal. Som undertiteln antyder fokuserar Bättre ekonomi på analys för klokare beslutsfattande i ekonomifrågor.Boken förespråkar aktiv ekonomisk analys och handlar om att lära sig bemästra företagets ekonomi, att förstå konsekvenser av ekonomiska beslut, och att genom denna förståelse skapa bättre ekonomiska förutsättningar för företaget. Den ger dessutom läsaren ett underlag för att bättre förstå de ekonomiska rapporterna och riskerna med att styra genom nyckeltal.Titeln Bättre ekonomi åsyftar dels ett annorlunda och bättre angreppssätt på ekonomiämnet, dels de lärdomar som boken ger och som förhoppningsvis ska leda till en bättre ekonomi för den som tillämpar dem.Boken vänder sig till studenter på universitetsnivå samt till företagare och resultatansvariga inom företag som har intresse och behov av att förbättra sin förståelse för ekonomiprocesser och som vill bli bättre på att analysera företagets ekonomi och fatta klokare ekonomiska beslut.

Year: 2012. OAI identifier: oai:lup.lub.lu.se:35081c32-2c04-4202-8abf-f07c7345b1f5 Provided by ... Greve, Jan, (2016) Modeller för finansiell planering och analys 2.

Bok Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter: Amazon.es: Christina Öberg: Libros en idiomas extranjeros Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter Pris: 519 kr. , 2018.

RELATERADE BÖKOR