Företagsekonomi en introduktion, Övningar och Lösningar

Företagsekonomi en introduktion, Övningar och Lösningar - Per-Hugo Skärvad, Jan Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per-Hugo Skärvad, Jan Olsson
DIMENSIONERA
6,65 MB
FILNAMN
Företagsekonomi en introduktion, Övningar och Lösningar.pdf
ISBN
4981944171718

BESKRIVNING

Andra helt omarbetade upplagan av denna grundläggande lärobok i företagsekonomi som omfattar ämnets olika områden.Läs merMed sitt heltäckande innehåll är Företagsekonomi – en introduktion särskilt lämplig för kortare grundkurser i företagsekonomi på högskola och universitet. Den passar också för såväl interna utbildningar på företag och andra organisationer som för komvux och YH-utbildningar.Företagsekonomi – en introduktion består av en faktabok och en övningsbok som också innehåller facit och fullständiga lösningar.Den är en komprimerad version av den välkända Företagsekonomi 100, upplaga 18.Om författarnaPer-Hugo Skärvad är docent i företagsekonomi, verksam vid Institutet för ekonomisk forskning inom Lunds universitet samt inom BSI & Partners.Jan Olsson är universitetslektor vid Linköpings universitet. Under senare år har han varvat undervisning med u-landsuppdrag för Sida.

Den är en komprimerad version av den välkända Företagsekonomi 100, upplaga 18. Om författarna Per-Hugo Skärvad är docent i företagsekonomi, verksam vid Institutet för ekonomisk forskning inom Lunds ... Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund.

Företagsekonomi en introduktion, Övningar och Lösningar Per-Hugo Skärvad, Jan Olsson (Häftad) Provläs. Tipsa en vän 337 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR