Fastighetsbeskattning

Fastighetsbeskattning - Ulf Bokelund Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Bokelund Svensson
DIMENSIONERA
3,87 MB
FILNAMN
Fastighetsbeskattning.pdf
ISBN
1140447053568

BESKRIVNING

FASTIGHETSBESKATTNING är en praktisk handbok om skatt, redovisning och juridik för fastighetsägare.Boken tar upp reglerna om löpande beskattning, t ex fastighetsskatt och fastighetsavgift, hyror, förmåner och avdrag, samt de omfattande reglerna om kapitalvinstbeskattning och uppskov. Utförliga deklarationsexempel ingår. Boken tar även upp hur fastigheter behandlas i redovisningen, både i den löpande bokföringen och i bokslut och årsredovisning. Dessutom innehåller boken en genomgång av de viktigaste fastighetsjuridiska frågorna.

Hem / Avdrag / Fastighetsbeskattning. Vid inkomstbeskattningen görs åtskillnad mellan privatbostadsfastighet och näringsfastighet.

Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser . Kursen Kommersiell fastighetsbeskattning i praktiken ger en bred, och i vissa delar fördjupad, genomgång av de olika skatter som på ett eller annat sätt belastar eller kan komma att belasta en fastighet och/eller deras ägare. FASTIGHETSBESKATTNING är en praktisk handbok om skatt, redovisning och juridik för fastighetsägare. Boken tar upp reglerna om löpande beskattning, t ex fastighetsskatt, hyror, förmåner och avdrag, samt de omfattande reglerna om kapitalvinstbeskattning och uppskov. Fastighetsbeskattning.

RELATERADE BÖKOR