Våga chefa! : när du måste ta ledningen

Våga chefa! : när du måste ta ledningen - Bodil Wennberg, Sofia Norberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bodil Wennberg, Sofia Norberg
DIMENSIONERA
9,85 MB
FILNAMN
Våga chefa! : när du måste ta ledningen.pdf
ISBN
1427496783688

BESKRIVNING

De senaste åren har stort fokus inom management och ledarskap legat på att ta hand om människor, initiera rehabilitering, arbetsmiljöfrågor etc. Det faktum att medarbetare behöver handfast ledning har halkat långt ner på prioteringslistan. Många chefer har känt att de fått ansvar utan befogenheter. Men en chef måste också Våga chefa!Psykologen och ledarskapskonsulten Bodil Wennberg, som bl.a. introducerat EQ i Sverige vill tillsammans med Sofia Norberg, även hon engagerad med ledarskapsfrågor, inspirera till en ledarroll med mer go. Det betyder inte en återgång till den gamla auktoritära ledarstilen utan att man vågar ingripa i påfrestande situationer. Vad gör man som chef med t.ex. Louise som är ansvarslös, Andreas som är barnslig, Annette som gillar makt, Lennart som tycker att han är kung och många fler sorters bekymmersamma beteenden? Författarna analyserar och visar vilka åtgärder som bör vidtas för verksamhetens bästa.

Köp Våga chefa! : när du måste ta ledningen av Bodil Wennberg, Sofia Norberg på Bokus.com. Pris: 79 kr. e-bok, 2012.

Köp boken Våga chefa! : när du måste ta ledningen av Bodil Wennberg, Sofia Norberg (ISBN 9789176570036) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR