Mikroekonomi i ett nötskal

Mikroekonomi i ett nötskal - Hans Svanberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Svanberg
DIMENSIONERA
3,30 MB
FILNAMN
Mikroekonomi i ett nötskal.pdf
ISBN
3724935620807

BESKRIVNING

Syftet med denna bok är att presentera mikroekonomisk teori i kortfattad och översiktlig form, dock utan att göra avkall på användningen av modeller som verktyg för en fördjupad förståelse. Modellerna utvecklas steg för steg, och hur de fungerar förklaras ingående. Däremot är användningen av formler begränsad till ett minimum. Att följa teoriernas gradvisa framväxt ger också möjligheter att nå en djupare förståelse av ämnet. Därför – och som en länk till andra samhällsvetenskaper – har den ekonomiska idéhistorien fått en framskjuten plats. Den som vill kan läsa boken utan att ta del av denna fördjupning, eftersom den placerats i tre avsnitt vid sidan om den övriga kapitelföljden. Utöver det gängse innehållet i en grundbok i mikroekonomi rymmer den här också ett kapitel om samhällsekonomiska kalkyler – detta för att visa hur mikroekonomisk teori kan komma till praktisk användning.  Boken vänder sig i första hand till dem som läser kurser där nationalekonomi ingår som en mindre del: journalister, lärare, fastighetsekonomer med flera. Förhoppningsvis ska även studenter som läser en vanlig A-kurs ha nytta av en bok som sammanfattar och systematiserar grundbokens rikhaltiga stoff. Också för den som i största allmänhet vill vidga sina vyer och förstå mikroekonomisk teori borde denna bok vara till hjälp.Studentröster om Mikroekonomi i ett nötskal:”Mycket bra bok, koncist och välformulerade förklaringar.” ”Pedagogisk, ett relativt svårt ämne blir lättare.”

Modellerna utvecklas steg för steg, och hur de fungerar förklaras ingående. Nationalekonomi i ett nötskal - paket - Mikroekonomi i ett nötskal & Makroekonomi i ett nötskal (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Mikroekonomi i ett nötskal (Häftad, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom nötskal Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Mikroekonomi i ett nötskal Syftet med denna bok är att presentera mikroekonomisk teori i kortfattad och översiktlig form, dock utan att göra avkall på användningen av modeller som verktyg för en fördjupad förståelse. Syftet med denna bok är att presentera mikroekonomisk teori i kortfattad och översiktlig form, dock utan att göra avkall på användningen av modeller som verktyg för en fördjupad förståelse.

RELATERADE BÖKOR