Effektiva möten : Handbok för ledare som vill skapa resultat genom bättre m

Effektiva möten : Handbok för ledare som vill skapa resultat genom bättre m - Antoni Lacinai, Heléne Arvidsson, Micke Darmell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoni Lacinai, Heléne Arvidsson, Micke Darmell
DIMENSIONERA
12,36 MB
FILNAMN
Effektiva möten : Handbok för ledare som vill skapa resultat genom bättre m.pdf
ISBN
6431860369305

BESKRIVNING

Det här är en praktisk ledarskapsbok med fokus på interna möten vilket är ett av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat. Bra möten tar er mot era mål snabbare och lättare. Denna bok är till för dig som vill använda dig av det interna mötet som ett verktyg för gott ledarskap, god kommunikation och för att förstärka eller förbättra er organisationskultur.Tre experter inom kommunikation, ledarskap och möteskultur bjuder dig på konkreta tips för hur du leder både fysiska och virtuella möten. Du kommer dessutom att få reda på varför titeln på boken är fel!

... viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat.

Som en bra coach ropar hon in instruktioner från sidlinjen. Författaren tar dig med på en resa som kan ta dig från att vara en traditionell chef till att bli en ledare - någon som andra vill följa. Genom att introducera viktiga begrepp såsom Tuff Omsorg, ledarbidrag och FFA (förutsättningar, förmåga, attityd) bygger Savén upp ett universellt ramverk (SamarbetsTrädet, med rötterna i Lean/Agile) som blir basen för vad en bra ledare måste ... raren ansvarar även för att hålla reda på vad som hänt tidigare möten, vilka frågor som är bordlagda samt bevakar att styrelsens beslut verkställs.

RELATERADE BÖKOR